Nr oferty: StPr/22/0546Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie |
Zakres obowiązków: | - troszczenie się o jakość produktu, kontrolowanie krytycznych punktów kontroli procesu - raportowanie wykrytych nieprawidłowości w procesie produkcji - prowadzenie dokumentacji jakościowej - monitorowanie działań korygująco-zapobiegawczych oraz weryfikowanie ich efektywności - przygotowywanie prób do badań mikrobiologicznych i chemicznych - przygotowywanie firmy do audytów zewnętrznych - przeprowadzanie szkoleń wstępnych oraz doraźnie dla pracowników z zakresu GMP, GHP, HACCP i IFS. Praca na trzy zmiany w godz. 06.00-14.00/14.00-22.00/22.00-06.00. Miejsce pracy: Zawiercie, ul. Łośnicka 35 - I Zakład Zawiercie, ul. Technologiczna 6 - II Zakład |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na okres próbny |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | trzy zmiany |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 13.05.2022 |
Wynagrodzenie brutto: | od 4 200 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Zawód: |
|
Uprawnienia: |
|
Wymagania pożądane | |
Uprawnienia: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | Wykształcenie wyższe - technologia żywności, kontrola jakości, zarządzanie produkcją lub pokrewne; doświadczenie na podobnym stanowisku lub w branży spożywczej 6 m-cy, badania sanitarno-epidemiologiczne, dobra umiejętność obsługi komputera (pakiet MS OFFICE); zdolności analityczne, dokładność, sumienność, rozwinięte umiejętności komunikacyjne. |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | VIRTU BADANIA I ROZWÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie |
Osoba do kontaktu: | Dominika Mazanek |
Numer telefonu: | 797 916 005 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Kontakt z pracodawcą wyłącznie telefoniczny: 797 916 005 lub mailowy: [email protected] CV wraz ze zgodą na przetwarzanie danych (RODO). Ewentualny kontakt osobisty wyłącznie po uprzednim umówieniu się telefonicznym |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail |